Neslihan Doğangül Önder “Cumhurun Gücüyle”

Neslihan Doğangül Önder “Cumhurun Gücüyle” Önder, “Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ve Bilge liderimiz Dr. Devlet Bahçeli beyefendinin öncülüğünde yerel seçim çalışmaları tüm hızıyla sürüyor. Cumhur İttifakı’nın gücüyle yerel seçimlerden de zaferle ayrılacağız. Büyükşehir ve 13 ilçe belediyemizi alarak Muğla’yı Türkiye Yüzyılına en iyi şekilde hazırlayacağız” dedi. “En ufak şüphemiz yok” Adayların kamuoyuna duyurulmasının ardından Önder...

Neslihan Doğangül Önder “Cumhurun Gücüyle”

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Neslihan Doğangül Önder “Cumhurun Gücüyle”

Önder, “Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ve Bilge liderimiz Dr. Devlet Bahçeli beyefendinin öncülüğünde yerel seçim çalışmaları tüm hızıyla sürüyor. Cumhur İttifakı’nın gücüyle yerel seçimlerden de zaferle ayrılacağız. Büyükşehir ve 13 ilçe belediyemizi alarak Muğla’yı Türkiye Yüzyılına en iyi şekilde hazırlayacağız” dedi.

“En ufak şüphemiz yok”

Adayların kamuoyuna duyurulmasının ardından Önder yaptığı açıklamada, “Cumhurbaşkanımız ve Genel başkanımız Dr. Devlet Bahçeli öncülüğünde çok titiz bir çalışma yürütüldü. En doğru adaylarla başta büyükşehir olmak üzere tüm ilçelerimizi Cumhur ittifakı Belediyeciliği ile buluşturacağız. Bundan en ufak bir şüphemiz yok. Milletimiz bize, biz milletimize sonuna kadar güveniyoruz” ifadelerine yer verdi.

S.Cemal SÜZEROĞLU

Neslihan Doğangül Önder “Cumhurun Gücüyle”

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.